De Facelift, een ingreep voor een strakker gelaat

make upWanneer mensen ouder worden, dan zullen er over het algemeen meer rimpels in het gelaat gaan ontstaan. Tekenen dat u ouder aan het worden bent. Dit is onderdeel van het verouderingsproces. Veel mensen zijn hier echter niet tevreden mee, en zoeken naar een oplossing.

Een facelift of mini facelift kan hier een mogelijke oplossing voor bieden, de rimpels in het gezicht kunnen middels een chirurgische ingreep grotendeel worden strak getrokken. Deze ingrepen worden uitgevoerd door plastische chirurgen. Deze mensen hebben zich gespecialiseerd in deze ingrepen.

Goede voorlichting belangrijk

Met een facelift kunnen uw rimpels verminderd worden, het is echter wel goed om u goed in te laten lichten. Als u een afspraak bij een kliniek maakt, dan zult u vaak worden uitgenodigd op de locatie. Vaak zal de chirurg deze afspraken doen. U kunt dit als een voorlichtingsgesprek zien waarin alles wordt uitgelegd. Zo wordt er ook uitgelegd hoe de ingreep precies gedaan wordt, en wat de risico’s hiervan zijn. Het is uiteraard erg belangrijk dat u deze risico’s weet. U kunt op basis daarvan een overwogen beslissing nemen.

Alleen wenkbrauwen of oogleden

De facelift is er in verschillende soorten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de wenkbrauwen te liften, maar ook zijn er meerdere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het liften van de hals en het gehele gezicht. De prijzen per ingreep variƫren. Hoe meer er gelift moet worden, hoe hoger de prijs zal liggen. Welke van de ingrepen u ook overweegt, het is belangrijk altijd informatie in te winnen en u goed te laten voorlichten. Het eerste consult met de chirurg is dan ook belangrijk.

Share