Nieuws via AD.nl

Laatste nieuw via AD.nl

Vrijwel de gehele oppositie heeft gisteravond een motie van afkeuring ingediend tegen premier Mark Rutte. Zijn optreden rond de afschaffing van de dividendbelasting en de daarna ontstane rel rond de geheime memo’s is een ‘premier onwaardig’, vindt de oppositie. Alleen oppositiepartij SGP ondertekende de motie - die verworpen werd - niet.
Posted: April 25, 2018, 11:06 pm
De Amerikaanse oud-president George H.W. Bush (93) heeft de intensive care verlaten. Hij belandde een dag na de begrafenis van zijn echtgenote Barbara in het ziekenhuis. Bush had een ernstige infectie opgelopen.
Posted: April 25, 2018, 9:57 pm
,,Hou hem zolang mogelijk vast’’, zei de eigenaar van een takelbedrijf uit Colorado toen Travis Reinking vorig jaar over het hek van het Witte Huis klom. De 29-jarige Reinking, een voormalig medewerker, schoot afgelopen zondag vier mensen dood in een Waffle House-restaurant nabij Nashville.
Posted: April 25, 2018, 9:25 pm
Mogelijk gaat Louis van Gaal deze zomer toch nog ergens aan de slag. Dat vertelde hij in een uitzending van Ziggo Sport, waar hij als analyticus de halve finale van de Champions League tussen Bayern München en Real Madrid (1-2) beoordeelde.
Posted: April 25, 2018, 9:16 pm
Meisjes hebben vrouwelijke rolmodellen nodig om voor een technisch beroep te kiezen. Dat is belangrijk, want juist beroepen waarin vrouwen oververtegenwoordigd zijn worden bedreigd door technologische ontwikkelingen, schrijft work-lifeplatform Intermediair.
Posted: April 25, 2018, 9:00 pm
Share